Van der Valk hotelbed + hoofdbord
Maat: Twijfelaar
120x200/210/220cm
140x200/210/220cm

80053

Wil jij ook thuis net zo lekker slapen als in een hotel? Geniet van het slaapcomfort van een echte Van der Valk hotelboxspring maar dan in jouw eigen slaapkamer. Het exclusief voor Van der Valk ontworpen hotelbed bezorgt je ook thuis een goede nachtrust zodat je heerlijk uitgeslapen wakker wordt. Dit is de combinatie zoals je vindt in een Van der Valk hotelsuite!

Je bent van harte welkom in onze showroom in Eemdijk om deze combinatie te testen. Onze showroom is op afspraak geopend. Stuur ons gerust een email of neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen. Kom je er niet helemaal uit welke kleur boxspring je moet kiezen? Je kunt per mail stofstalen opvragen om de juiste keuze te maken!

Meer informatie over deze boxspring vindt je hieronder, onder het kopje 'specificaties'.

Liever een andere uitvoering of een grote bestelling?

Vind je het lastig om de juiste combinatie samen te stellen of kun je niet de juiste uitvoering vinden op de site?
Wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden.
Vragen of advies nodig? Wij helpen je graag! Stuur een email, een whatsapp bericht of bel ons.

1,611.00

Aantal:  

Beschikbare opties:

Kleur:
Maat:
Set vierkante slede poot:
Deze set bestaat uit:
- 2x Pocket boxspring 30cm (36cm incl. pootjes)
- 2x Gestoffeerd pocketmatras 21cm
- 1x 2-persoons HR koudschuim topmatras 9cm
- 1x Hoofdbord Brest (b)130/150cm x (h)110cm
De boxspring combinatie heeft een totale hoogte van circa 65 cm.

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 10 tot 12 weken te leveren. Er wordt vooraf telefonisch contact met je opgenomen voor het maken van een leverafspraak. Uiteraard wordt het bed binnen Nederland kosteloos geleverd en gemonteerd. Transportkosten naar één van de eilanden (Ameland, Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog) zijn op aanvraag.

Mocht blijken dat er een verhuislift nodig is bij levering, dan worden de kosten hiervan naderhand doorberekend. Voor meer informatie over de transportkosten naar het buitenland kan je contact met ons opnemen.

Indien je een grotere maat of ander model hoofdbord wilt, wordt het verschil in prijs met hoofdbord Brest in rekening gebracht.

Let op: het is bij bedden en matrassen niet mogelijk om voor de betaaloptie Klarna te kiezen i.v.m. de langere levertijd.

Garantie: 3 jaar