Van der Valk hotel pocketmatras
Luxury 20cm

14001

Het Van der Valk hotel pocketmatras is exclusief ontworpen voor de Van der Valk hotels. Dit dubbelzijdige pocketveringmatras bestaat uit een combinatie van pocketveren en een luxueuze comfortlaag van High Resilience comfortschuim. De pocketveren ondersteunen het lichaam optimaal. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning. Hoe meer pocketveren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 260 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. Het matras is afgedekt met koudschuim HR 35. Het matras beschikt over 7 comfortzones en heeft een afneembare en wasbare dubbeldoekshoes. De hoes is doorgestikt op 300 gram m2. Het matras is tevens brandvertragend en anti-allergisch. Het matras is in verschillende maten leverbaar.
Het matras biedt een optimale ventilatie en een perfecte ondersteuning. De afwerking is van geweven jacquardtijk en voorzien van ventilatie-openingen voor nog meer ventilatie.

Het Van der Valk hotel pocketmatras wordt veelvuldig toegepast in de verschillende van der Valk-hotels. Kortom, heerlijk slapen op een luxe hotelmatras, maar dan in uw eigen slaapkamer.

Het matras is geschikt voor elk type bed, dus ook voor verstelbare bodems.

Lighoogte: 20 cm
Hardheid: Medium

De levertijd bedraagt uiterlijk 4 weken.

€249.00 225.00

Aantal:  

Beschikbare opties:

Maat:
Onze transporteur plaatst uw aankoop in de gewenste ruimte van uw woning en voert tevens het verpakkingsmateriaal af.
Op alle matrassen zijn 5 jaar lang uitstekende garantievoorwaarden van toepassing. Informeer per email naar de voorwaarden: klantenservice@valkdesign.nl.

Informatie over het matras (zie afbeelding)
1. Hoes: De geweven jacquard tijk is brandvertragend (EN 597-1 en 2).
2. Afwerking bovenzijde: De bovenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.
3. Tape: Polyester-tape rondom aan boven-en onderzijde.
4. Comfortlaag: 3 cm High Resilient schuim (40Kg/m3) aan boven- en onderzijde van de verenkeren.
5. Drukverdeler: Tussen de schuimlaag en de verenkern bevindt zich een viltlaag voor optimale drukverdeling.
6. Verenkern: Kern met 260 pocketveren /m2. De tonvormige veren zijn van draadstaal (Ø 1,8 mm). De apart verpakte veren zijn 12,5 cm hoog en hebben elk 6,5 windingen.
7. Rand: Doorgestikt met geweven jacquard tijk (zoals boven-en onderzijde). Met 4 handvatten om de matras gemakkelijk om te keren.
8. Randversteviging: Langs de 4 zijden van de veren kern bevinden zich stroken van polyetherschuim van ca. 12,5 cm hoog en 7,5 cm dik.
9. Afwerking onderzijde: De buitenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.

Voor bezorging van uw bestelling binnen Nederland brengen wij vanaf € 25,- geen verzendkosten in rekening.
Pakketbezorging in België is 12,50 euro

Transportkosten van hotelbedden buiten Nederland en België worden per offerte verstrekt op basis van volume en bestemming.
Indicatie transportkosten van een tweepersoons-bed, inclusief hoofdbord:
- Duitsland, Denemarken: € 200,-euro
- Frankrijk, Italië, UK, Oostenrijk, Zwitserland: € 250,-euro
- Spanje, Portugal: € 350,-euro

* invoer- of douanerechten voor landen buiten de EU
Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.