Hoofdkussen Van der Valk
Comfort: Medium

1200 gr | (60x70cm)
maat: standaard

14810

Het Van der Valk Ecodown hoofdkussen zoals je vindt in onze hotels.

Het hoofdkussen is heerlijk veerkrachtig en geeft een uitstekende ondersteuning voor nek en hoofd. Het hoofdkussen heeft een 1200 grams 100% Ecodown synthetische vulling en is anti-allergisch en anti-bacterieel.

De tijk is gemaakt van 100% perkal katoen. Perkal betekent dat er veel dunne draden zijn gebruikt. Dat zie je aan de hoge thread count. Hierdoor wordt de tijk zacht, glad en soepel. Katoen zorgt van nature voor een uitstekende vocht- en warmteregulatie.

Dit hoofdkussen is ideaal voor iedereen die de voorkeur geeft aan een medium hoofdkussen. Heerlijk om na een lange dag in te ploffen!

Meer informatie over dit hoofdkussen vindt je hieronder, onder het kopje 'specificaties'.

39.50

Aantal:  
Op voorraad

Kussenslopen:

.

Kussenbeschermer:

.
De hoogwaardige Ecodown vulling is van een 100% synthetisch materiaal. Het is zo zacht dat het aanvoelt als dons. De duizenden vezels in dit kussen zijn hol van binnen. Zo ontstaat veel (stilstaande) lucht en kan overtollig transpiratievocht snel en goed worden afgevoerd. De vulling is ook lekker veerkrachtig, zodat het kussen, ondanks de zware belasting, goed zijn vorm houdt. Deze unieke vulling geeft je het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch.

Dit hoofdkussen is geschikt voor iedereen die een anti allergisch kussen zoekt. Het kussen is goed wasbaar op 40 graden.

Voor het behoud van je hoofdkussen en uit het oogpunt van hygiëne adviseren wij om een kussenbeschermer te gebruiken.

Afmeting: B60 x L70 cm (standaard maat)
Vulling: 100% gesiliconeerde ecodown synthetisch
Vulgewicht: 1200 gram - Medium
Tijk: 100% luxe percal katoen
Rits: ja