Heren sokken
Soxs & Valk at Home

44445

Met Soxs heb jij voortaan nooit meer last van koude voeten. Onze warme wollen sokken voor heren zijn voorzien van het herkenbare zwarte SOXS-label. Daarmee zijn ze niet alleen praktisch, ze zien er ook nog eens trendy uit!

Soxs zijn gemaakt van het allerbeste wol van Nieuw-Zeelandse schapen gecombineerd met moderne technologie. Dit heeft geleid tot een fantastisch eindproduct: wollen sokken die niet kriebelen!

Meer goed nieuws, want Soxs zijn elastisch. Daardoor behouden ze hun goede pasvorm langdurig zonder steeds af te zakken. Zelfs na het wassen. Jouw Soxs kunnen namelijk gewoon in de wasmachine gewassen worden op 30 graden.

Soxs geven jouw voeten oneindig veel warmte. Desondanks zal je er nooit zweetvoeten in krijgen. Dit komt doordat ze ademen en ook nog vochtregulerend zijn. Dus als je wel eens last hebt van zweetvoeten vormen Soxs de oplossing! Je kunt jouw Soxs natuurlijk gebruiken als hippe pantoffels. Maar ze zijn ook uitermate geschikt om mee te nemen op wintersport als skisokken. Zo loop jij er nét even iets meer trendy bij dan de rest. Vanzelfsprekend kun je ze ook prima dragen in je schoenen. Zo kom jij die koude wintermaanden wel door!

Soxs zijn een heerlijke traktatie voor jezelf, maar geloof ons als wij zeggen dat praktisch iedere man ontzettend vrolijk wordt van een paar hippe, opvallende wollen kameraadjes voor op de bank als cadeautje. Een keer wat anders dan dat geurtje of die bioscoopbon!

24.95

Aantal: