Dames sokken
Soxs & Valk at Home

44444

Nooit meer koude voeten, dat is toch een heerlijke gedachte? En dat op een trendy manier ook nog! Onze warme wollen sokken voor dames zijn voorzien van het herkenbare zwarte SOXS-label. Zo zit jij er niet alleen warmpjes maar ook modieus bij, waar jij en jouw SOXS ook gaan!

De combinatie van traditionele Nieuw-Zeelandse schapenwol en moderne technologie heeft ervoor gezorgd dat wij een wollen sok hebben kunnen ontwikkelen die niet kriebelt. Een resultaat waar menig grootmoeder jaloers op zou zijn!

Ondanks dat Soxs jouw voeten oneindig veel warmte geven, zijn ze ademend én vochtregulerend. Dit maakt ze ideaal voor mensen die last hebben van zweetvoeten. Naast het dragen van Soxs als pantoffels voor op de bank, kunnen ze goed gebruikt worden als skisokken. Natuurlijk ook gewoon hip, net boven je schoen of laars uit.

Soxs zijn elastisch, waardoor ze hun goede pasvorm langdurig behouden zonder steeds af te zakken. Doordat Soxs voor dames zeer elastisch zijn en zich vormen naar je voet, zijn ze geschikt voor iedereen van maat 37 tot 42. Zelfs na het wassen. Jouw Soxs kunnen namelijk gewoon in de wasmachine gewassen worden op 30 graden.

24.95

Aantal: