Exclusive hotel pocketmatras

00100

Dit dubbelzijdige pocketveringmatras is het meest exclusieve matras en bestaat uit een combinatie van 400 pocketveren per m2 van carbon staal en een 4cm dikke luxueuze comfortlaag van HR comfortschuim (High Resilience) aan weerszijde voorzien van een gelijmde viltmat drukverdeler, tussen schuimlaag en verenkern. Dit zorgt voor optimale ventilatie, veerkracht en een perfecte ondersteuning, geschikt voor elk type bed. Het vereninterieur bestaat uit 15cm lange veren.

Materialen en constructie zijn van hoge kwaliteit en dit vertaalt zich in een bijzonder slaapcomfort. De afwerking is van geweven en genopt Jacquardtijk en voorzien van 4 handige handgrepen en lucht-openingen voor nog meer ventilatie. De lighoogte is 27cm. De veren zijn geproduceerd van recycled staal en het matras is gemaakt met respect voor het milieu.

Afmeting: 90 x 200/210 cm
Lighoogte: 27 cm
Hardheid: Medium

De levertijd bedraagt circa 6-7 weken.

573.00

Aantal:  

Beschikbare opties:

Maat:
Onze transporteur plaatst uw aankoop in de gewenste ruimte van uw woning en voert tevens het verpakkingsmateriaal af.
Op alle matrassen zijn 5 jaar lang uitstekende garantievoorwaarden van toepassing. Informeer per email naar de voorwaarden: info@valkdesign.nl.

Informatie over het matras (zie afbeelding)
1. Hoes: De geweven jacquard tijk is brandvertragend (EN 597-1 en 2).
2. Afwerking bovenzijde: De bovenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.
3. Tape: Polyester-tape rondom aan boven-en onderzijde.
4. Comfortlaag: 4 cm High Resilient schuim (40Kg/m3) aan boven- en onderzijde van de verenkeren.
5. Drukverdeler: Tussen de schuimlaag en de verenkern bevindt zich een viltlaag voor optimale drukverdeling.
6. Verenkern: Kern met 400 pocketveren /m2. De tonvormige veren zijn van draadstaal (Ø 1,6 mm). De apart verpakte veren zijn 15 cm hoog en hebben elk 7 windingen.
7. Rand: Doorgestikt met geweven jacquard tijk (zoals boven-en onderzijde). Met 4 handvatten om de matras gemakkelijk om te keren.
8. Randversteviging: Langs de 4 zijden van de verenkern bevinden zich stroken van polyetherschuim van ca. 15 cm hoog en 7,5 cm dik.
9. Afwerking onderzijde: De buitenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.

Voor bezorging van uw bestelling binnen Nederland brengen wij vanaf € 25,- geen verzendkosten in rekening.
Pakketbezorging in België is 12,50 euro

Transportkosten van hotelbedden buiten Nederland en België worden per offerte verstrekt op basis van volume en bestemming.
Indicatie transportkosten van een tweepersoons-bed, inclusief hoofdbord:
- Duitsland, Denemarken: € 200,-euro
- Frankrijk, Italië, UK, Oostenrijk, Zwitserland: € 250,-euro
- Spanje, Portugal: € 350,-euro

* invoer- of douanerechten voor landen buiten de EU
Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.