Sierkussenhoes knit (grey/old pink)
Bloomingville

14030

Toe aan een nieuwe hoes om je kussens? Deze katoenen sierkussenhoes van Bloomingville geeft de kussens op je bank, stoel of bed een frisse look! Het breipatroon op het kussen valt meteen op en geeft een warme uitstraling. De voorzijde heeft een oud roze kleur en de achterzijde is grijs. Mooi detail: de gouden rits!

Afm: B30 x L50 cm
Materiaal: katoen
Let op! De sierkussenhoes wordt geleverd exclusief vulling.

€63.00 48.75

Aantal:  
Op voorraad

Beschikbare opties:

Gestoffeerd:
Maat:
Matras gestoffeerd:
Onze transporteur plaatst uw aankoop in de gewenste ruimte van uw woning en voert tevens het verpakkingsmateriaal af!
Indien dat voor u niet noodzakelijk is, vragen wij u even een email te sturen zodat wij u kunnen informeren over de kosten die dan in mindering worden gebracht.

Op alle matrassen zijn 5 jaar lang uitstekende garantievoorwaarden van toepassing. Informeer per email naar de voorwaarden. info@valkdesign.nl
U kunt ook contact opnemen voor meer informatie m.b.t. welk type matras/boxspring in welk hotel staat.

De boxspring en een eventuele bedachterwand kunnen in diverse meubelstoffen geleverd worden , stuur ons een email om deze stalenkaart te ontvangen

Informatie over het matras (zie afbeelding)
1. Hoes: De geweven jacquard tijk is brandvertragend (EN 597-1 en 2).
2. Afwerking bovenzijde: De bovenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.
3. Tape: Polyester-tape rondom aan boven-en onderzijde.
4. Comfortlaag: 4 cm High Resilient schuim (40Kg/m3) aan boven- en onderzijde van de verenkeren.
5. Drukverdeler: Tussen de schuimlaag en de verenkern bevindt zich een viltlaag voor optimale drukverdeling.
6. Verenkern: Kern met 400 pocketveren /m2. De tonvormige veren zijn van draadstaal (Ø 1,6 mm). De apart verpakte veren zijn 15 cm hoog en hebben elk 7 windingen.
7. Rand: Doorgestikt met geweven jacquard tijk (zoals boven-en onderzijde). Met 4 handvatten om de matras gemakkelijk om te keren.
8. Randversteviging: Langs de 4 zijden van de verenkern bevinden zich stroken van polyetherschuim van ca. 15 cm hoog en 7,5 cm dik.
9. Afwerking onderzijde: De buitenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.