Baby socks (anti slip)
Soxs & Valk at Home

44446

Lovely warm and trendy wool socks on the growth for babies with black SOXS label, provided with a jar of anti-slip. Because Soxs for the little ones are very elastic and adjust to the foot, they are suitable for all children's feet from size 19 to 29.

19.95

Quantity:  
Met Soxs heeft jouw kindje voortaan nooit meer last van koude voetjes. Deze warme wollen sokjes voor kinderen zijn voorzien van het herkenbare zwarte SOXS-label. Door het vlotte design zijn ze niet alleen ontzettend handig als pantoffeltjes in huis, maar zien ze er ook nog eens ontzettend hip en schattig uit wanneer jij en je kindje naar buiten gaan.

Soxs voor de kleintjes hebben een leuk extraatje. Deze worden geleverd met een potje antislip voor het aanbrengen van een unieke antislip laag onderaan de sok. Daarmee kun je een willekeurige vorm, een naam, een tekening of een lieve boodschap aanbrengen. Waar je ook voor kiest, jouw kleintje staat hierdoor voortaan ‘stevig in zijn of haar sokken’!

Eén van de dingen die Soxs zo fantastisch maakt, is dat de warme wollen sokken niet kriebelen. Hoe dat kan? Doordat wol van de allerbeste kwaliteit, afkomstig van Nieuw-Zeelandse schapen, is gecombineerd met moderne technologie. Ook zijn de kleine Soxs zijn zó ontwikkeld dat jouw kind er geen zweetvoetjes in zal krijgen. Ze zijn heerlijk ademend en vochtregulerend. Een eindproduct waar iedere oma trots op zou zijn!

En nog iets leuks, want ook onze baby-Soxs zijn elastisch. Hierdoor zakken ze niet af en behouden ze hun mooie pasvorm. Doordat ze zo elastisch zijn, kunnen ze ontzettend lang mee. Daarmee vormen Soxs voor jouw kleintje een aankoop voor de lange termijn. Een paar wollen vriendjes die met jouw peuter meegroeien, tot wel een jaar of zes. En het allermooiste is misschien nog wel dat ze gewoon in de wasmachine kunnen (30⁰). Je leest het al; behandel Soxs met minstens net zoveel liefde als waarmee ze gemaakt zijn, dan kunnen ze jaren mee!

Soxs zijn natuurlijk heerlijk om je eigen kleintje mee te verwennen, maar geloof ons als wij zeggen dat praktisch iedere papa of mama ontzettend vrolijk wordt van een paar hippe, opvallende wollen kameraadjes voor zijn of haar kleintje als kraamcadeau of als verjaardagscadeautje. Misschien wel het meeste originele cadeau dat zij zullen ontvangen!